Tuniak je vynikajúcim zdrojom bielkovín, vitamínov a stopových prvkov. A čo je najdôležitejšie, nesmie chýbať v jedálničku zameranom na vyváženu a pestrú stravu. Okrem prítomnosti omega 3 mastných kyselín, ktoré pomáhajú pri znižovaní cholesterolu, znižuje ukladanie nezdravého tuku, a pravidelná konzumácia tuniaka napomáha znižovať riziko kardiovaskulárnych ochorení, zmierňuje príznaky artritídy a rovnako by nemal chýbať v jedálničku tehotných žien.
Tuniaky Alelma Alonissos patria medzi najkvalitnejšie na svete. Používajú ich mnohí kuchári vo svojich receptoch, nevynímajúc tých, ocenených michelinskou hviezdou.
Tuniaky Alelma Alonissos si môžete vychutnať a dopriať aj vy a to v ich čistej a prírodnej chuti, a to vo vode, extra panenskom olivovom alebo slnečnicovom oleji. Gourmet milovníci určite radi siahnu po osobitnej chuti - údeného alebo koreneného tuniaka.