Vstupujete na stránku, kde sa okrem iných produktov predáva aj alkohol.

Z tohto dôvodu je potrebné potvrdiť, či ste starší/staršia ako 18 rokov.


Áno       Nie

Vážení zákazníci!

Z dôvodu prevencie pred nakazením COVID-19, obmedzila kuriérska spoločnosť prijímanie dobierkových platieb. Z tohto dôvodu sme nútení pozastaviť platby na dobierku v našom eshope. Naďalej však môžete tovar objednávať tovar s platbou prevodom, prípadne online platbou platobnou kartou.

Od 31.3.2020 je pozastavená možnosť objednania tovaru do pobočiek Zásielkovne. Tovar Vám bude doručený kuriérskou spoločnosťou REMAX na Vašu adresu.

Fazuľa "gigantes" z Feneosu P.D.O. 500gr Zväčšiť

Fazuľa "gigantes" z Feneosu P.D.O. 500gr

2541

Nové

Prémiové strukoviny z Ekologického poľnohospodárstva. . Skladujte na tmavom a suchom mieste pri teplote 20st. Nutričné hodnoty na 100gr: Energia: 283kcal, Tuky:1g z toho nasýtené:0,2g Cholesterol: 0g, Karbohydráty: 38g z toho cukry: 2g, Vláknina: 24g, Bielkoviny: 19g, Soľ: 0g. Minimálna trvanlivosť do: viď. balenie.Krajina pôvodu: Grécko.

Viac detailov

6,90 €

s DPH

13,80 € za kg

"Gigantes Feneou" - fazuľa Gigantes  (bežne známa ako maslová fazuľa), pestuje sa v horskom údolí Feneos na severe Peloponézu, zachováva si svoje osobitné vlastnosti prostredníctvom kultivačných techník používaných miestnymi poľnohospodármi, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu, a pozostávajú z ručnej práce, od siatia po sušenie a čistenie. Cieľom výlučného výberu osív určených na siatie na nasledujúci rok samotných poľnohospodárov je zachovať čistotu rastlinných druhov.
Neobsahuje žiadne konzervačné látky, žiadne pesticídy
Varené v chutnej, výdatnej polievke "fasolada" spolu s klobásou alebo s letnou zeleninou je  najlepšou alternatívou k mäsu.   Fazuľa bola vypestovaná  vo vysokohorskom údolí Feneos, ktoré je vysoké 600 metrov a je zasadené medzi 2 400 m vrcholy Helmos a Zyria na severe Peloponézu, kde bohatá a úrodná pôda dodáva svoju vlastnú  arómu.  Pôda je požehnaná Bohmi prostredníctvom Artemis a Hercules. Produkcia pochádza od miestnych drobných poľnohospodárov, ktorí  si rozvíjali svoje pestovateľské zručnosti z generácie na generáciu, a tak zabezpečili jedinečné kmene semien, ktoré slúžia na dosiahnutie najvyššej kvality a chuti.