Vstupujete na stránku, kde sa okrem iných produktov predáva aj alkohol.

Z tohto dôvodu je potrebné potvrdiť, či ste starší/staršia ako 18 rokov.


Áno       Nie

Internetový obchod je evidovaný na Úrade na ochranu osobných údajov

Zákazník dáva súhlas s evidenciou a spracovaním osobných údajov vyplnených pri registrácii alebo objednávke v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas dáva zákazník na dobu neurčitú a podľa § 20 ods. 3 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.
(Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky č. 201505060) 

Vaše súkromie rešpektujeme. Pokiaľ Vám máme poskytnúť kvalitné služby potrebujeme k tomu niektoré Vaše osobné údaje. Údaje sú v našej databáze chránené pred zneužitím. Každý zákazník musí pri registrácii uviesť:

  • meno a priezvisko

  • kompletnú adresu 

  • email 

  • telefónne číslo 

 

Tieto údaje sú uchovávané na dobu neurčitú v našej databáze a slúžia výhradne pri identifikácii ako kupujúceho. Používame ich výhradne na realizáciu Vašej objednávky a zlepšení našich služieb. Vami zadané údaje sú takisto nutné pre náš fakturačný a účtovný systém (ktorý spracúvava naša účtovníčka). Našu databázu údajov za žiadnych okolností nepredávame, neprenajímame, ani nijak inak neposkytujeme žiadnej tretej strane.

V súčastnosti sú všetky formy elektronického bankovníctva realizované priamo na stránkach Vašej banky, ktorá nám poskytne jedine Vaše meno, informáciu o úspešnosti vašej platby, prípadne číslo účtu.

Vaše údaje poskytujeme jedine organizáciam, s ktorými je nutné spolupracovať pri vybavovaní Vašej objednávky. Sú to banky a doručovateľské služby. V tomto prípade ide ale o jednorázové poskytnutie týchto údajov, slúžiace len pre vybavenie Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ internetového obchodu môže verejnosti, alebo tretej strane poskytnúť štatistické údaje o návštevnosti svojej stránky, obrate a podobne, avšak na základe týchto informácií nie je možne nijakým spôsobom identifikovať jednotlivých zákazníkov.

Vaše osobné údaje v našej databáze je možné kedykoľvek zmeniť po prihlásení sa na Váš zaregistrovaný účet na stránke nášho internetového obchodu. V prípade, že si Vašu registráciu želáte zrušiť, je potrebné kontaktovať nás (telefonicky, emailom) a vašu registráciu zneaktívnime.

 

Prevádzkovateľ je oprávnený posielať osobné údaje zákazníkov v rozsahu e-mailových adries, použitých v rámci nákupov na stránkach internetového obchodu, prevádzkovateľovi portálu Heureka.sk za účelom generovania a zasielania dotazníku spokojnosti s nákupom v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš internetový obchod zapojený. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk je voči našej spoločnosti v postavení postavení sprostredkovateľa osobných údajov v zmysle § 8 zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Zasielanie e-mailových adries sa týka všetkých zákazníkov, ktorí nevyjadrili svoj nesúhlas so zasielaním obchodných oznámení v zmysle § 62odst. 3 zák. č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách a je robené po každom nákupe na internetovom obchode. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk je oprávnený poskytnutú e-mailovú adresu použiť výhradne za účelom vygenerovania a zaslania dotazníku spokojnosti, v zmysle Podmienok programu Overené zákazníkmi dostupných na adrese https://sluzby.heureka.sk/napoveda/dolezite-dokumenty/. Prevádzkovateľ portálu Heureka.sk poskytnuté e-mailové adresy uchováva po dobu, po ktorú je naša spoločnosť zaradená do programu Overené zákazníkmi, alebo po dobu, kedy zákazník vyjadrí svoj nesúhlas so zaslaním obchodných oznámení voči našej spoločnosti alebo priamo voči prevádzkovateľovi portálu Heureka.sk k čomuje mu poskytnutá možnosť v každom jednotlivom dotazníku.“