Vstupujete na stránku, kde sa okrem iných produktov predáva aj alkohol.

Z tohto dôvodu je potrebné potvrdiť, či ste starší/staršia ako 18 rokov.


Áno       Nie
Baklava - variety 822g (42ks) Zväčšiť

Baklava - variety 822g (42ks)

2801

Nové

tradičný, autentický grécky dezert ručne vyrobený. Bez palmového oleja.

Viac detailov

18,90 €

s DPH

22,99 € za kg

Zloženie: Baklava slaný karamel 24%: Pšeničná múka (glutén), cukor, glukóza, lieskovce, mandle,
cmar, extra panenský olivový olej, (1,5%), med, prírodná pomarančová šťava, morská soľ (0,15%), dochucovadlo, kyselina citrónová, prášok do pečiva (hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan) konzervant (sorbán draselný) Čokoládová baklava s mandlami 24%: Pšeničná múka (glutén), cukor, glukóza, mandle (11%), čokodáda 8,2% (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sójový lecitín, vanilín) cmar, extra panenský olivový olej 1,5%, med, prírodná pomarančová šťava, soľ, kyselina citrónová, sorbán draselný. Baklava vlašské orechy 24%: Pšeničná múka (glutén), cukor, glukóza, vlašské orechy 9,4%, cmar, extra panenský olivový olej 1,5%, med, prírodná pomarančová šťava, škorica, klinčeky, soľ, kyselina citrónová, prášok do pečiva (hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan) sorbán draselný. Pistáciová baklava 19%: Pšeničná múka (glutén), cukor, glukóza, pistácie 10%, cmar, extra panenský olivový olej 1,5%, med, prírodná pomarančová šťava, kyselina citrónová, sorbán draselný. Mandľové kantaifi 9%:  Kantaif 27% (Pšeničná múka, kukuričný škrob, konzervant: sorbán draselný, sójový lecitín), cukor, glukóza, mandle 10%, cmar, extra panenský olivový olej 1,5%, med, prírodná pomarančová šťava, soľ, kyselina citrónová.  Obsahuje: pšenicu, mlieko, sóju, kúsky orechov (mandle, pistácie, lieskové orechy, vlašské orechy) Môže obsahovať stopy sezamu. Môže obsahovať kúsky škrupín z orechov.
 

Nutričné hodnotyna 100g:  Energia: 1729kj/411kcal, Tuky: 12,6g z toho nasýtené: 5,2g,
 Karbohydráty: 65,1g z toho cukry: 32,3g Vláknina:2,6g  Bielkoviny: 7,8g, Soľ: 0,23g
 Minimálna trvanlivosť do: viď.obal.  Skladujte na chladnom a suchom mieste.